Redovisning

Redovisningen är A och Ö i alla typer av företag. Att redovisningen sköts på ett smidigt och tydligt sätt är ett starkt tecken på företagets framgång.

Finansiell redovisning: Bokföring, bokslutning, månatliga och årliga ekonomiska rapporter, resultatrapporter och andra möjliga finansiella ärende.

Skattebokföring: Uppföljning av arbetsgivare deklaration och momsdeklaration som skall betalas i tid.

Time is money...

Du har säkert hört uttrycket själv någon gång. Time is money… så simpelt är det. Vi förstår detta och vi förstår att redovisning kan både ta tid och energi att göra – än mer att göra det bra! Därför försöker vi lasta av våra kunder så mycket som möjligt. Hos oss får du inte bara ett resultat på inlämnade papper utan vi håller koll på ditt företag! Vi ser efter att allting stämmer och följer ifall några varningstecken uppstår.

Hos Bolagsverket kan du se exempel på statistik på årsredovisningarna och resultatet som lämnats in till Bolagsverket. En stor del av årsredovisningarna innehöll fel och brister som Bolagsverket fick meddela företagen så att de kan rätta till dessa fel och brister.

Dessa fel och brister uppstod många gånger på grund av brist på tid och okunnighet samt slarv.

  • Totalt inskickade årsredovisningar
  • Förelagda årsredovisningar (aktiebolag)

Vi satsar hårt på att undvika dessa situationer. Det ska vara enkelt, professionellt och våra kunder skall vara nöjda och kunna luta sig mot oss! Boka ett möte med oss idag och hör vad vi har att säga över en kopp kaffe!